Yalova'da Ödül Rüzgarı: İki Başarı Bir Arada!
Yalova Üniversitesi öğrencileri "Torun Berke KARATAŞ, Meryem BOZKURT, Yasin Süeda TUNÇELl ve Sümeyra KARAKOÇ" geçtiğimiz günlerde 21-24 Mart tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi'nin düzenlediği 1. PİBEX Ulusal Fikir Maratonunda finalist olmaya hak kazandı

Yalova'da Ödül Rüzgarı: İki Başarı Bir Arada!

Yalova Üniversitesi öğrencileri "Torun Berke KARATAŞ, Meryem BOZKURT, Yasin Süeda TUNÇELl ve Sümeyra KARAKOÇ" geçtiğimiz günlerde 21-24 Mart tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi'nin düzenlediği 1. PİBEX Ulusal Fikir Maratonunda finalist olmaya hak kazandı. Yarışmanın son günü düzenlenen final sunumlarında Yalova Üniversitesi öğrencileri "Yalova Enerjisini Gençlerden Alıyor" takımı ile hem birincilik ödülünü hem de sunum özel ödülünü almaya hak kazandılar.

1.lik Ödüllerini Isparta Valisi Aydın BARUŞ takdim ederken, Sunum Özel Ödüllerini ise Isparta Girişimci Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Kubilay KAPI takdim etti.

Ödül töreni sonrasında Kanal 32 TV ve AkademiX Tv'nin yapmış olduğu röportajda Kaptan Torun Berke Karataş şunları söyledi: 

"Biz yeri geldiği zaman bir ekip, yeri geldiğinde bir aileyiz. Ekibime buraya gelmeden önce yaptıkları çalışmalar ve burada yaptıkları çalışmalarından dolayı çok teşekkür etmek istiyorum. Bu başarılar Yalovamıza her birimizin sıkı çalışmaları sonucunda geldi. Tekrardan şu konuya değinmek isterim ki 'Enerji Verimliliği Bir Ülkenin Beka Sorunudur.' Biliyoruz ki bizlerde büyüklerimiz de bunun bilincinde ve bunun üzerinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Son olarak buraya katılmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen büyüklerimize Yalova Valisi Dr. Hülya KAYA’ya, Yalova Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI’ya, Yalova Belediye Başkanımız Mustafa TUTUK’a, Mimar ve Mühendisler Grubu Yalova İl Başkanı Can Bartın AKDEMİR’e ve Legal Teknoloji Firma Sahibi Eray KIŞKAN’a teşekkürü borç biliriz."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)