BAŞKAN TUTUK’UN ZABITA HAFTASI MESAJI
Yalova Belediyesi Başkanı Mustafa Tutuk, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için büyük bir özveriyle görevlerini sürdüren başta Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz personelleri olmak üzere tüm Zabıta teşkilatımızın gününü kutlarım” diye sözlerine başlayan Başkan Tutuk, mesajına şöyle devam etti;

“Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıtalarımız, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Uygulama, denetim ve çalışmalarıyla zabıta birimimiz, kent yaşamının esenliği ve düzeni açısından çok önemli bir görev üstlenmektedir. Tüm bu görevleri yerine getirirken Belediyemizin gören gözü ,işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, aynı zamanda Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görür. Zabıtamız ayrıca vatandaşlarımız ve esnaflarımızın da, şehrin düzen ve intizamının sağlanmasında en önemli yardımcılarıdırlar.

4Eylül 1826 tarihinde kurulan Zabıta teşkilatımızın bu yıl 197. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Belediyemiz Zabıta ekipleri başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini özverili bir şekilde sürdüren Zabıtalarımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)