AYKUT TÜRKER'E TAM DESTEK
Yalova'nın tanınmış işletmecilerinden Aykut Türker Çiftlikköy'den CHP İl Genel Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı. Türker'in başvurusunun ardından da adeta destek mesajları yağdı.

AYKUT TÜRKER'E TAM DESTEK

Yalova'nın tanınmış işletmecilerinden Aykut Türker Çiftlikköy'den CHP İl Genel Meclis üyeliği için başvurusunu yaptı. Türker'in başvurusunun ardından da adeta destek mesajları yağdı. Laledere köyünün eski muhtarlarından Hüseyin Türker'in oğlu başarılı işletmeci Aykut Türker'e il genel meclis üyeliği başvurusunun ardından Dereköy Muhtarı Hidayet Köken ve beraberindeki Çiftlikköy'e bağlı 7 köy muhtarı açık desteklerini ifade etti. Ayrıca Çiftlikköy merkeze bağlı 4 mahalle muhtarı da Türker'e açık destek verdiklerini söyledi. Türker'in il genel meclis üyelik başvurusu Çiftlikköy halkından da ve iş insanlarından da yoğun destek ile karşılandı.

Çiftlikköylü muhtarların ve halkın yoğun desteği ile yola çıktığını ifade eden CHP Çiftlikköy İl Genel Meclis Aday Adayı Aykut Türker "Uzun zamandır iş dünyasından ve Çiftlikköylü hemşehrilerimden gelen yoğun istek üzerine il genel meclisi için aday adaylık başvurumu yaptım. Hemşehrilerimin desteği ile çıktığım bu yolda başvurumu gerçekleştirdim. Şehrimiz ve Çiftlikköyümüz için var gücümle çalışacağım. İl Genel Meclisi adaylığım açıklandığı takdirde Çiftlikköyümüzün her köyüne her sokağına hizmetin ulaşması için üzerime düşen her görevi yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Adaylık başvurum sonrası desteklerini açıklayan muhtarlarımıza özel bir teşekkür ediyorum" dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)