EMİR ÖMER AKDEMİR AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ A.ADAYI OLDU
EMİR ÖMER AKDEMİR KİMDİR?

Yalova'nın sevilen simalarından İnşaat Mühendisi ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Emir Ömer Akdemir 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan “Mahalli İdareler Seçimleri” için Yalova Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı için müracaat etti.

Akdemir, "Türkiye yüzyılı için hep yeni, hep ileri sloganıyla yola çıktık. AK Parti çatısı altında bilgi ve tecrübemizi şehrimizin dönüşümü ve gelişimi için kullanma gayesi içerisinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu kutlu yolda var gücümüzle çalışmaya hazırız. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah" dedi.

1987 Yılında SİİRT’te doğdum. 2006 yılında YALOVA’ya yerleştim.

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra, kentsel dönüşüm teziyle inşaat işletmesi yüksek lisansımı Sakarya ve Polonya Üniversitelerinde yaptım.

2010 yılından itibaren APOZİTİF Yapı Şirketi olarak yapı proje mühendisliği, inşaat taahhüt, şantiye şeflikleriyle beraber Lodos Gayrimenkul değerleme genel müdürü olarak Türkiye geneli S.P.K. lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanlığı, adalet bakanlığı yapı inşaa bilirkişiliği, Lodos sigorta ortaklığıyla sigortacılık işlerini yapmaktayım. İş güvenliği uzmanlığım vardır.

2014-2022 yıllarından inşaat mühendisleri odası Yalova temsilciliği başkan yardımcılığı yanında, AFAD kurslarına katılarak AFAD deprem arama kurtarma gönüllüsü, Yalova Ticaret Odası Genç Girişimciler başkan yardımcılığı yaptım.

Halen Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği’nin yanı sıra MUSİAD üyeliğim aktif olarak devam etmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)