YTSO'YA ATEŞ PÜSKÜRDÜLER
ÇİFTLİKKÖY ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞI

ÇİFTLİKKÖY, ÇİFTLİKKÖY ESNAFININDIR.

YTSO Başkanı Sayın Cemil Demiryürek 08.02.2024 tarihinde yerel gazete ye vermiş olduğu demeçte. İlçemizdeki OSB ler de kurulacak fabrikalar da çalışacak personelin servis taşımacılığı için YTSO olarak servis taşıma şirketi kurup Yalova ilindeki servisçi esnafına eşit bir şekilde dağıtacaklarını dışarıdan gelen servisçilerin engelleneceği beyanında bulunmuştur.

YTSO başkanımıza ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bilindiği üzere; "Artık Çiftlikköy belediye sınırları içinde Çiftlikköy Şoförler Odası'na kayıtlı servis araçları ile taşıma yapılması zorunludur."

ANCAK; Bizler Çiftlikköy Belediyesi, Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası, Çiftlikköy de kurulu Taşıma kooperatifleri ve Çiftlikköy şoför esnafı olarak ilçemiz sınırları içerisinde kurulan OSB indeki fabrikalarda çalışacak olan işçilerimizi taşımak için;

Gerekli bilgi ve birikime, gerekli tecrübeye ve gerekli imkanlara sahibiz. Bu işin YÖNETİMİ Belediyemiz önderliğinde ÇİFTLİKKÖY ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞI, Kooperatiflerimiz ve Çiftlikköy esnafı tarafından yapılacaktır. İlçemizde başkaca kurum ve kuruluşa gerek yoktur.

Konunun bu şekilde bilinmesini kamuoyuna duyururuz.

ODA BAŞKANI

HALİL BOYUN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)