VALİ EROL’DAN KÖYLERE ZİYARET
Vali Muammer Erol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alaçatlı ve Yalova DSİ 13. Şube Müdürü Fehim Öksüz, Kazimiye ve Elmalık köyüne ziyaretlerde bulundu.

Yalova İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan yaklaşık 60 km sathi kaplama, yol ve sıcak asfalt bakım onarım işlerinin yapımına başlandı.

Vali Muammer Erol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla 2022 yılının asfalt yapım ve iyileştirme çalışmaları Kazmiye köyünden dua ve açılışla başladı.

Açılışın akabinde Vali Muammer Erol, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Alaçatlı ve Yalova DSİ 13. Şube Müdürü Fehim Öksüz, Kazimiye ve Elmalık köyüne ziyaretlerde bulundu.

Köy Muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, köy meydanında bir süre sohbet ettiği vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Vali Muammer Erol’a ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren köy sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)