VALİ, ARMUTLU'DA ARAMA ÇALIŞMASINDA
Yalova Valisi Dr.Hülya Kaya, AFAD ve kurum müdürleriyle birlikte 25 Ağustos pazar günü Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişinin arama kurtarma çalışmalarını Armutlu ilçesine giderek yerinde inceleyerek arama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, AFAD ve kurum müdürleriyle birlikte 25 Ağustos pazar günü Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişinin arama kurtarma çalışmalarını Armutlu ilçesine giderek yerinde inceleyerek arama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Armutlu ve çevresinde Sahil Güvenlik ekiplerinin arama çalışmalarında iki kişinin izine rastlanmaması ve kano'nun Armutlu açıklarında bulunması üzerine, arama çalışmaların Bursa'nın Mudanya açıklarında devam ettiği belirtildi.

4gün önce, Armutlu sahilinde gezmek için kanoyla denize açılan tersane işçileri Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28)'in son olarak aynı günün akşamı 112acil çağrı merkezini arayarak yardım talebinde bulunmalarına rağmen yapılan aramalarda herhangi bir sonuç alınamamıştı.

Armutlu ilçesine giden ve burada çalışmalarını inceleyen Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, arama kurtarma ekiplerinden bilgiler alarak 4 günden buyana bekleyiş içinde olan kayıp kişilerin aileleriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)