UĞUR YUMUK OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİCEK
28 Ağustos - 9 Eylül 2024 tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edicek.

28 Ağustos - 9 Eylül 2024 tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek olan Uğur Yumuk, Olimpiyattan madalya ile döneceğine inandığını dile getirdi.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli Uğur Yumuk, halter branşında 72 kg sikletinde Avrupa 2.’si ve Dünya 3.’sü olarak Paris’teki Olimpiyatlar’a katılmaya hak kazandı. Uğur Yumuk, Türkiye'ye madalya kazandırma hedefiyle Paris'te mücadele edecek. Yumuk’un mesai arkadaşları, Paris’ten madalya ile döneceğine olan inançlarını dile getirerek, "Uğur’un başarısı hepimizi gururlandırıyor. Dualarımız onunla. Paris’te ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine eminiz," dediler.

Uğur Yumuk ise hazırlık sürecinin çok verimli geçtiğini belirterek, "Olimpiyatlar için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdim. Paris’te kürsüye çıkacağıma inanıyorum ve ülkemize madalya kazandırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım," şeklinde konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)