SEYRANTEPE MAHALLESİ ÖZLENEN VE BEKLENEN HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatlarıyla Seyrantepe Mahallesi’nde
başlanan tretuvar ve asfalt çalışmalarına devam ediliyor. Mahallede eskiyen ve bozulan
yolların yapımına yıllar sonra başlandı.

Yalova’nın Kazımiye köyüüst sınırlarında yer alan ve yapılan referandum sonrasında 2016 yılındaYalova’nın 14. mahallesi olan Seyrantepe Mahallesi, Belediye BaşkanVekili Mustafa Tutuk ile yıllar sonra büyük hizmetlere kavuşuyor.

AltyapıÇalışmalarının Akabinde Tretuvar Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplertarafından Seyrantepe Mahallesi’nde başlanan asfalta hazırlık çalışmasınınardından ekipler, tretuvar çalışmasına da başladı. Mahallenin girişindenitibaren yağmur suyu kanal hattı ile yol genişletme çalışmasını tamamlayanekipler, 1000 metrelik yol boyunca 1200 metrekare bordür döşeme çalışmasınısürdürüyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen tretuvar çalışmasının akabinde2800 ton asfalt, yol ile buluşturulacak.

VatandaşımızDoğalgaza da, Yoluna da Kavuştu

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan VekiliTutuk, “Yalovamızın 14. mahallesi olan Seyantepe Mahallemiz, geçen yılların ardındanyeniden büyük hizmetlere kavuşuyor. Göreve geldiğimiz ilk günlerde, SayınValimiz Muammer Erol ile yaptığımız başarılı girişimlerin ardından doğalgazınmahallemize getirilmesini sağlamıştık. Şehir bazında yaptığımız planlamalarınardından Seyrantepe Mahallemizin yollarını da kent geneli ile aynı seviyeyegetirme hedefindeyiz. Ekiplerimiz, mahallenin girişinden itibaren başladığıçalışmaları yol boyunca devam ettirecek. Mahallemize şimdiden hayırlı olsun”dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)