“ŞEHRİMİZİ EN GÜZEL NOKTAYA GETİRECEĞİZ”
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ankara’da 147. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılım sağladı.

Başkan Vekili Tutuk ilk olarak 147. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı öncesi AK Parti İl Başkanı Muğlim  Bağatar, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclis’nde AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’u ziyaret etti. 

Yapılan görüşmenin ardından Başkan Vekili Tutuk ile birlikte AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman AK Parti 147. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Şehrimizin için tam kadro olarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Vekili Tutuk; “Canla, başla şehrimize en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu birliktelik ile şehrimizi en güzel noktaya getireceğiz. İl Başkanımızdan, Milletvekillerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımızdan, İl Genel Meclisi Başkanımıza kadar birliktelik içinde çalışarak şehrimizi en iyi noktaya getireceğiz” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)