Dur İhtarına Uymayan Aracın Çarptığı Polis Memuru Toprağa Verildi
Dur ihtarına uymayan sürücünün çarptığı ve ölümüne sebep olduğu Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Emanetoğlu, düzenlenen törenin ardından memleketi Kocaeli’nin Kandıra ilçesine toprağa verildi.

Talihsiz kaza sonu şehit olan polisin cenaze törenine, Vali Muammer Erol, Garnizon Komutanı Tuğamiral Semih Ozangüç, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, siyasi parti temsilcileri ve şehidin arkadaşları ve yakınları katıldı. 

AİLESİ PERİŞAN OLDU

Şehit Emanetoğlu’nun naaşı Yalova Devlet Hastanesi'nden konvoyla valilik bahçesine getirildi. Burada düzenlenen törende şehidin acılı eşi Ayşe ile annesi Zehra ve babası Necati Emanetoğlu güçlükle ayakta durduğu dikkatlerden kaçmadı.

GÖREVİ BAŞINDA ŞEHİT OLDU

Yalova İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Fındık, yaptığı konuşmada Mustafa Emanetoğlu'nun görevini yaptığı sırada kahramanca şehit olduğunu belirterek, "Bugün vatanı için görev yaparken hayatını kaybeden aziz şehidimize son görevimizi yapmak için buradayız. Başta aziz şehidimiz olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği için görev yaparken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

KANDIRA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Okunan Kur’ani Kerim’in ardından Emanetoğlu için dua edildi. Merhumun cenaze defnedilmek üzere memleketi olan Kocaeli Kandıra ilçesine gönderildi ve burada toprağa verildi. Yalova Minibüscüler Odasına bağlı tüm minibüsler, Şehit Polis Mustafa Emanetoğlu için bugün saat 12:00 de 1 dakika kontak kapattılar.

HASTANEDE VEFAT ETTİ

Yalova’da polis denetleme noktasında dur ihtarına uymayan bir araç, polis memuru Mustafa Emanetoğlu’na çarpmış, yerde sürüklenen ve kanlar içinde kalan polis memuru kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi’nde hayatanı kaybetmişti. Olaydan sonra kaçan Z.İ saklandığı evde yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)