ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİNE 4 YENİ ARAÇ
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın talimatlarıyla 4 yeni araç daha Çiftlikköy Belediyesi’nin araç filosuna katıldı. Araç filosunu büyütmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyesi olarak araç filomuza 4 adet sıfır araç daha kattık" dedi.

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİNE 4 YENİ ARAÇ

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın talimatlarıyla 4 yeni araç daha Çiftlikköy Belediyesi’nin araç filosuna katıldı.

 

Araç filosunu büyütmeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyesi olarak araç filomuza 4 adet sıfır araç daha kattık. 1.4 Milyon TL’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın hibesi ile 1 adet hidromek kepçe ve 3 adet Fiat Fiorino kamyoneti belediyemize kazandırmış bulunuyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Devlet Malzeme Ofisi üzerinden gerçekleşen araç alımlarından Hidromek HMK 102S ALPHA A5 iş makinesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 1,4 Milyon TL hibe desteği sağladığını kaydeden Başkan Silpagar, “Aracın yaklaşık 3 Milyon 383 Bin TL olan toplam bedelinin kalan kısmını ise belediyemiz özkaynaklarından karşıladık. Fen İşlerimizin ihtiyaç duyduğu noktalarda açılır tip yükleyici kovalı, teleskobik moba sahip kepçemizin çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca tamamen kendi özkaynaklarımızla 3 adet Fiat Fiorino Premio model kamyoneti de kazandırmış bulunuyoruz” dedi.

Başkan Silpagar, göreve geldikleri 2014’ten bu yana Çiftlikköy Belediyesi Araç Filosu’nu tam iki kat büyüttüklerini dile getirerek, “Biz göreve başladığımızda 34 olan araç sayımızı 17 adedi hibe olmak üzere bu son araçlarla birlikte 66’ya yükseltmiş olduk. Belediyemizin hizmet alanı ve gerçekleştirilen hizmetler arttıkça, araç filomuzdaki araç sayımızı da artmış oldu. Çiftlikköy Belediyesi’nin araç filosuna yeni araçlarımız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)