BAŞKAN TUTUK, ANKARA’DA TOPLANTILARA KATILDI
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen toplantıya katıldı

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Birgül Kişi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan’ında yer aldığı toplantıda salona alkışlarla giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, eser ve hizmet siyasetinden taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Burada yapılan 162. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Başkan Tutuk ve İl Başkanı Güçlü, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığınca düzenlenen değerlendirme toplantılarına da katılım sağladı.

Toplantıların ardından kısa bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı gibi bizler eser ve hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalova’mız için saygıda, hürmette, hizmette kusur etmeden Yalova’mızda hiç kimseyi ayırt etmeden, şehrimizde yaşayan her bir birey için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Türkiye Yüzyılı inşası yolunda Yalova’mızda birçok çalışmayı hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimiz ile beraber Yalova’mızı Türkiye Yüzyılı’nda hep beraber kalkındıracağız” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)