YENİ IŞIKLANDIRMALARA ESNAF VE VATANDAŞTAN BÜYÜK MEMNUNİYET
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, ışıklandırma çalışmaları kısa süre önce tamamlanan Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü de eşlik etti.M emnuniyetlerini Başkan Tutuk’a ileten esnaf ve vatandaşlar yapılan ışıklandırma çalışmalarından dolayı teşekkür ederek caddenin estetik bir görünüme kavuştuğunu söylediler.

Yalova’da cadde ve sokakların ışıl ışıl bir görüntüye kavuştuğunu söyleyen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tutuk, “Göreve ilk geldiğimiz günlerde İstanbul Caddesi esnafımızın bir talebi olmuştu. Buradaki esnafımız caddenin ışıklandırılması için bir çok sefer belediyeye müracaatta bulunduklarını ve taleplerinin yerine getirilmediğini bizlere iletmişlerdi. Biz de esnafımızın talebini en kısa sürede yerine getirerek İstanbul Caddesi’ni kısa bir sürezarfında estetik aydınlatma direklerimizle ışıl ışıl bir duruma getirdik.  Akabinde Gazipaşa Caddesi’nde yapmış olduğumuz ışıklandırma çalışmasıyla sahilimiz güzel bir görüntüye kavuştu. Şimdi Cumhuriyet Cadde’mizde de aydınlatma işlemlerimiz tamamlandı. Bu kapsamda esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek fikir ve görüşlerini aldık” dedi.

TASARRUFLU LED AYDINLATMA KULLANILDI

Kamuoyunda dolaşan ‘daha çok elektrik tüketimi olacak’ veya ‘elektrik parası belediye kasasından çıkacak’ söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Tutuk, “Yaptığımız bu çalışma ile sokak aydınlatmalarının daha estetik ve daha tasarruflu olması sağlandı. Elektrik tüketimi için belediyemiz kasasından para çıkmıyor.Söylentilere kimse inanmasın. Esnafımız ve hemşehrilerimize hak ettikleri yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Onlar da bu yatırımlarımızdan oldukça memnun” diye konuştu.

BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un sözünü tuttuğunu belirten esnaf ve vatandaşlar ise, “Başkanımız İstanbul Caddesi’nde ışıklandırma çalışmalarının tamamlanmasıyla diğer caddelerin de ışıl ışıl olacağını ziyaretlerinde ve beyanatlarında söylemişti.Kendisine çok teşekkür ederiz. Kısa bir süre zarfından caddemizi güzel bir görünüme kavuşturdu” dediler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)