YALOVA’DA KONUT PİYASASI FAİZLERDEKİ DÜŞÜŞLE HAREKETLENDİ
Haziran ayının başında konut kredisi faizlerinin düşük seviyelere çekilmesiyle sektördeki hareketlilik devam ediyor. Kamu bankalarının konut kredi faizlerini son yılların en düşük seviyelerine indirmesiyle Yalova’daki emlak sektöründe de hareketlilik yaşanıyor.

Fatih Emlak Gayrimenkul Sahibi Fatih Mazı, Yalova Nedio editörlerine yaptığı açıklamada, “Yalova’da emlak ve gayrimenkul piyasası hareketlendi. Haziran ayı başı itibarıyla kamu bankaları tarafından sağlanan oldukça cazip konut kredisi koşullarının ardından ilanda olan ikinci el gayrimenkullerin fiyatı arttı. Ev almak için niyeti olan ama gücü yetmeyen birçok vatandaşın kredi kullanabilir hale geldi. Bizlerde müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda portföyümüzü arttırdık. Talep eden vatandaşlarımız https://fatihgayrimenkul77.sahibinden.com adresinden yada +90 544 485 29 46 nolu cep telefonunda bize ulaşabilirler” dedi.

Son 2 haftada normal zamanın 4 misli bir talep olduğunu gördüklerine vurgu yapan Fatih Mazı, şu anda birikmiş ve karşılanmamış talebin yoğunluğunu gördüklerini aktardı. Bunun zamanla oturacağını dile getiren Mazı, “Uzun zamandır satılamayan ev stokları hızla erimeye başladı, bu da arz edenin fiyatları yukarı çekmesine sebep oldu, fiyatların yukarı doğru hareket ettiği doğru. Yüzde 5 ila15 arası bölgesine göre artış görüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)