YADGiD’den Ankara Çıkarması
Tek derdimiz ve tek hedefimiz Yalova

Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu iş insanları derneği Ankara’ya yaptığı ziyarette Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ve Tahsin Becan ile TBMM’de bir araya gelerek Yalova’nın geleceği ile ilgili istişarelerde bulundular. 

Yalova’nın hakettiği gelişmiş iller statüsüne kavuşması için bizler STK olarak ve diğer kuruluşlarında elini taşın altına koyarak siyasi mercilerin iş yükünü hafifletmek adına Yalova’nın gelişimi ve hakkettiği değere ulaşması için hep birlikte mücadele vermeliyiz.

YADGİD olarak bu şiyarla yola çıktık. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçınkaya, Yalova’nın acil ihtiyaçları çerçevesinde Yalova’nın güneyinde planlanan güney çevre yolunun biran önce hayata geçirilmesi gerektiğine dikkat çekerek Bağlarbaşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi başta olmak üzere devam ettirilmesi konusuna dikkat çekti.

Yine Yalova ve Çiftlikköy’ün Şehir kütüphanesine kavuşturulması. Yalova’da açılan Eğitim ve Araştırma hastanesinin hekim kadrosunun güçlendirilmesi gündeme getiren YADGİD heyeti yaptıkları ziyaretler sonrasında Yalova milletvekillerinin Yalova’nın gelişmesi için bizlerin gündeme getirdiğimiz projelere destek sözlerinden ve nezaketli karşılamalarından dolayı teşekkür ettiler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)