TUTUK ÇİFTİ ÇOCUKLARIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Tutuk ile birlikte Yalova Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Çocuklarla bir araya gelen Tutuk çifti, kütüphanenin düzenlediği etkinlikte yerini aldı.

Hafta sonu mesaisine çocuklarla başlayanBelediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Tutuk ile birlikte 0-15 yaş grubunahizmet veren Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi’ne ziyarette bulundu.Kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulunan Başkan Tutuk’a, Kütüphane MüdürüSüheyla Acar da eşlik ederek düzenlenen etkinlikler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Başkan Tutuk, Çocukla Çocuk Oldu

Kütüphanede çocuklar için düzenlenen biretkinliği de katılan Tutuk çifti, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Tutukçifti, hayallerindeki galaksiyi oyun hamurları yardımıyla tabloya aktarançocuklara eşlik etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan BaşkanTutuk, “Yalova’mızda yıllardır faaliyet gösteren ve düzenlediği birçok etkinliği çocuklarımızla buluşturan Safalı Yılmaz Tüzünataç Çocuk Kütüphanesi’ni ziyaret ettik. 0-15 yaş grubundaki çocukları ağırlayan bu güzelkütüphanemizde düzenlenen etkinliklere ve hayat bulan çalışmalara hayrankaldık. Kütüphane Müdürümüz Süheyla Acar, kütüphaneyi gezdirip bizlere buçalışmalarla ilgili çok güzel örnekler sundu. Hatta bu aktivitelerden birtanesine de eşlik ederek çocuklarımızın eğlencesine ortak olduk. Gönülden yapılan tüm çalışmalar meyvesini veriyor. Ben herkesi canı gönülden kutluyorum”şeklinde konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)