TERMAL KAYMAKAMI FARUK DOĞRU OLDU
Yalova Termal ilçesinin Kaymakamı değişti. Yalova Termal ilçe Kaymakamı Vehbi BAKIR ,Osmaniye Kadirli ilçe Kaymakamlığı görevine ,Giresun Şebinkarahisar ilçe Kaymakamı Faruk DOĞRU Termal ilçe Kaymakamı olarak atandı.

Yalova Termal ilçesinin kaymakamı değişti. Yalova Termal İlçe Kaymakamı Vehbi Bakır, Osmaniye Kadirli İlçe Kaymakamı görevine, Giresun Şebinkarahisar İlçe Kaymakamı Faruk Doğru,  Yalova Termal İlçe Kaymakamı görevine atandı.

FARUK DOĞRU KİMDİR?

Faruk Doğru, 16.12.1985 tarihinde Mardin’in Nusaybin İlçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Nusaybin’de, yükseköğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2007 yılında mezun olarak tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir.

Mesleki yaşamına Ordu Korgan İlçe Kaymakamı olarak başlayan Faruk Doğru, Ordu’daki görevinin ardından Adıyaman Sincik İlçe Kaymakamlığı görevinde bulundu. Doğru daha sonraki kararnamede açıklanan görev yeri Şırnak Vali Yardımcılığı oldu. Son olarak Giresun Şebinkarahisar İlçe Kaymakamı oldu.

Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile yeni görev yeri, Yalova Termal İlçe Kaymakamlığı olarak belirlendi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)