Subaşı Belediyesi’nin Düzenlendiği  Anneler Günü Matinesi’ne Büyük İlgi
Anneler Günü nedeniyle Subaşı Belediyesi tarafından Kadınlar Matinesi düzenlendi. Salonu dolduran kadınlar gönüllerince eğlendiler.

Subaşı Belediyesi tarafından, Mehmet Tunalı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen anneler günü matinesine Subaşılı kadınlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Canbay etkinliğe, eşi Semra Canbay’la birlikte katıldı. Başkan Canbay, gelen misafirlerin anneler gününü kutlayarak, hediyelerini teslim etti.

Matinede konuşan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay: “Anneler gününde yine salonu doldurdunuz. İyi ki varsınız. Belediyemizin tüm imkânları sizlerin emrinizde. Sizinle birlikte olmaktan, sizin başkanınız, evladınız, kardeşiniz olmaktan gurur duyuyorum. Bu vesile ile vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimizin annelerine, her bir engelli kardeşimizin yaşama tutunması için mücadele eden fedakâr ve cefakar engelli annelerine, her bir çocuğun bu vatana yararlı olması için gece gündüz demeden bizleri yetiştiren siz değerli annelerimize şükranlarımı sunuyorum. Anneler gününüzü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)