PLAKALAR ARTIK ÇİFTLİKKÖY’DE BASILACAK
Çiftlikköy’ümüze bir müjde daha vermenin gururunu yaşıyoruz. Daha önce ilçemize kazandırmış olduğumuz noter açılışımızla Çiftlikköy’ümüzde meydana gelen araç satışları sonrasında yoğun bir ihtiyaç olarak ortaya çıkan plaka basım hizmetini İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın destekleriyle Çiftlikköy’ümüze kazandırdık.

AK PARTİ ÇİFTLİKKÖY İLÇE BAŞKANI SERDAR KAYA:

“BOŞ LAF DEĞİL, İCRAAT ÜRETİYORUZ”

Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odamıza, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon’undan aldığımız yetki belgesi ile artık Çiftlikköylü hemşerilerimiz araç satışlarından sonra ilçemiz sınırlarından çıkmak zorunda kalmaksızın araç plakalarını ilçemizde bastırabilecekler. İlçemizde 2023 yılının başından itibaren bugüne dek 6.000’i aşkın yapılan araç satışına istinaden böyle bir ihtiyacın hasıl olmasıyla yapmış olduğumuz girişimler sonrasında böylesine bir hizmeti Çiftlikköy’ümüze kazandırmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu vesileyle bir kez daha İl Başkanımız Umut Güçlü’ye, Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’a, Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyor, Marmara’nın gözbebeği ilçemize gösterdikleri hassasiyetten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu müjdenin de Çiftlikköylü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. 

“Bizi örnek alın ve üretici olun”..

Boş söylemlerle polemik üretip gündeme gelmeye çalışan CHP’li mevkidaşıma da bizi örnek alarak icraat üretmesini tavsiye ediyorum. Bizim gibi bir iktidar zamanında siyaset yapıyor olmasının büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Hizmet noktasında örnek alabileceği ideal bir rol model olarak görüp, siyasetlerini boş laf odağından hizmet noktalarına kaydırmalarını öneriyorum. Bu noktada onlara en büyük yardımın makamlarda yapılan siyasetten değil, sokakta yapılan siyasetten geleceğine inanıyorum. Sizleri halka rağmen değil, halk için hizmet siyaseti anlayışına davet ediyorum. Biz Çiftlikköy’ün konularıyla haritalar üzerinden değil caddelerinde, sokaklarında ve köylerinde vatandaşlarımızla hem hal olarak ilgileniyor, takip ediyoruz. Bunun da hemşerilerimiz tarafından değerlendirilmesinin neticesini çok şükür 2002’den beri girdiğimiz seçimlerde görüyoruz. Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hizmet etmeye Çiftlikköylü hemşerilerimizin konularıyla ilgilenip, çözüm üretmeye devam edeceğiz. 

Bu duygu düşüncelerle sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)