MÜDÜR TOPALOĞLU'NA  VEDA GECESİ
Yalova’da yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’na veda gecesi tertiplendi.

Burada konuşan Topaloğlu, “Görev yaptığım süre içerisinde uyumlu ve verimli birçalışma ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Yalova’yı ve Yalovalıları çok sevdim.Ben de artık bir Yalovalıyım” dedi.

Yalova’da emekliye ayrılan İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’na veda gecesi tertiplendi.Hilton Garden’de Yalova Valisi Muammer Erol ile Yalova Belediye Başkanı MustafaTutuk’un ev sahipliğini yaptığı geceye Karamürselbey Eğitim Merkezi ve GarnizonKomutanı Dz. Alb. Cenk Topuz, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz,Adalet Komisyonu Başkanı Şemsettin Dereli, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Binici, AKParti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ilekurum müdürleri ve daire amirleri katıldı. Geceye ev sahipliği yapan YalovaBelediye Başkanı Mustafa Tutuk açılış konuşması yaparak Emniyet MüdürüTopaloğlu ile işbirliği içerisinde çalışma yürüttüklerini söyledi. BaşkanTutuk, “Sayın Müdürümüz Göksel Bey bir Yalovalı gibi Yalova’mıza hizmetetmiştir. Müdürüm efendiliğiyle, çalışmasıyla, halk adamlığıyla, kültür vesanatsal faaliyetlerimize olan destekleriyle, bize en güzel müdür ve polisörneğini göstermiştir. Bugüne kadar güzel şehrimiz Yalova’mızda verdiklerihizmetlerinden dolayı müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Yalova ValisiMuammer Erol da yaptığı konuşmada hep birlikte uyum içerisinde görevyaptıklarını, Müdür Topaloğlu’nun görevini layıkıyla yaptığını ve bu süreiçerisinde birçok başarılı operasyonlara imza attığını dile getirdi.

 “Ben de artık bir Yalovalıyım”

 Yaşhaddinden dolayı emekliliğe ayrılan Müdür Göksel Topaloğlu da burada birkonuşma yaparak tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi. “Çalışmaarkadaşlarım ve sizler sayesinde görevimizi başarıyla yaptık” diyen Topaloğlu,“Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve hepinizden Allah razı olsundiyorum. Sizlerle hep birlikte görevimiz süresi boyunca ortak bir çalışma stratejisibelirledik ve buna sadık kaldık. Bu uyum sayesinde de birçok başarılı çalışmayaimza attık. Görev sürem boyunca Yalova Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tutukve Sayın Valim Muammer Erol bizlere her türlü desteği sağladılar. Kendilerinede ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla kazasız belasız görevimizitamamladık. Bundan sonra ben de artık Yalovalıyım. Ailece Yalova’yı çok sevdikve Yalova’ya yerleşmeye karar verdik. Yalova doğası ile, insanı ile çok güzelbir şehir. Bundan sonra acılarımızı da mutluluklarımızı da Yalovalılarımızlapaylaşacağız. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Yapılankonuşmaların ardından Vali Erol tarafından Müdür Topaloğlu’na Türk Bayrağı ileAtatürk’ün kahve içtiği fincan hediye edildi. Yalova Belediye Başkanı MustafaTutuk tarafından ise Müdür Topaloğlu’na Yalova temalı çini vazo takdim edildi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)