KADIKÖY’DE GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kritik 28 Mayıs seçimleri öncesi Ak Parti Kadıköy Belde Teşkilatı tarafından Kadıköy’de gençlere yönelik söyleşi programı düzenlendi.

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da katılım sağladığı, interaktif soru cevap şeklinde gençlerin Ülke , Yalova ve Kadıköy ile alakalı merak ettiklerini sorduğu, öneriler sunduğu, fikirlerini beyan ettiği samimi ve enerjik bir ortamda geçen programda Kadıköy’ lü gençlere seslenen Cem Gümüş;

"14 Mayıs, gençlerimizin yoğun katımları ile gerçekleştirildi. Liderimize, AK Partimize ve Cumhur İttifakına desteklerini sandıkta gösterdiler. Herkese sonsuz teşekkürler. Şimdi yine özellikle gençlerden aynı heyecanlı katılımı ve desteği 28 Mayıs'ta da bekliyoruz. Yarın arkalarına dönüp baktıklarında, ülkemiz için, yaşadığımız güzel Yalova için, Kadıköy için ne kadar doğru bir karar verdiklerini görecekler. Onları, kararlılıkla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyümeye devam eden Türkiye için oy kullanmaya özellikle davet ediyorum. Yarınlar Gençlerimizin ve bizlerin bıraktığı yerden onlar devam edecek. Bu güzel ülkeye hizmet etme onurunu yarın onlar yaşayacak. Şimdi sıra, uhuletle ve suhuletle son sözü söylemekte. Huzurlu, güvenli bir atmosferde sandığa gitmekte. Kadıköy’ün barış, hoşgörü ve vatanperver damarı, inanıyorum ki 28 Mayıs sandığında farkını yine gösterecek” dedi. 

Sürekli gençler ile bir arada olmaya çalıştığını ve onların fikirlerini, düşüncelerini katkılarını hep önemsediğini belirten Gümüş sözlerine şöyle devam etti; 

“Kadıköy; siyasi, sosyal tüm dinamikleriyle demokratik ve güvenli bir seçim atmosferini oluşturmayı bilmiştir. Yine bilecektir. Şimdi de '29 Mayıs sabahında, kaldığımız yerden yola devam inşallah. Gençlerin sesine her zaman kulak veren bir liderimiz var. Türkiye, önümüzdeki yüzyılda gençliğin enerjisi ile daha da güçlü bir şekilde büyüyecek. Boş vaatlerle aklınıza girmeye çalışanlara sakın müsamaha göstermeyin. Oy verirken sosyal medyanın eğilimine değil, vatanınızın nereden nereye geldiğine bakın, yarın size kim daha güzel bir ülke bırakacak, buna bakın. Siyasi koltuklar uğruna gençleri arka bahçe olarak görenlere değil, gençleriyle büyüyen partiye oyunuzu verin.  İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğimiz oylarla, soluksuz hizmete ve gerçek icraat siyasetine devam edeceğiz."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)