CEM GÜMÜŞ AK PARTİ KADIKÖY BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kadıköy Belde Başkanı Cem Gümüş aday adaylığını gerçekleştiren basın toplantısında açıkladı.

Kıymetli Hazirun,

Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde uzun yıllardır yer almaktan ve canla başla çalışmaktan her zaman onur ve gurur duydum. 

Bugüne kadar bünyesine ait olduğum AK Parti’mizin Kadıköy Belde Teşkilatı’nda çok sayıda işte, çeşitlikademelerde görev aldım. Teşkilatımızın gücünden aldığım ilham ve güç ile beldeme daha çok fayda sağlamak adına 2019 yerel seçimlerinde 6. sıradanbelediye meclis üyesi adayı oldum. Meclise girmek üzere yeterli çoğunluk sağlayamayınca çalışmalarıma belde teşkilatımızda Teşkilat Başkanı olarak hizmet vermeye devam ettim.

Şubat 2022’den beri de Merkez İlçe Başkanı’mızın ve İl Başkanı’mızın atamaları ile Kadıköy Belde Başkanı olarak çalışmalarıma devam ediyorum. 

Teşkilatın içinde yetişen, kendini geliştirmeye özen gösteren, teşkilatımızla birlikte Yalova’da en önemli kalelerinden biri olan Kadıköy’den AK Parti’mize ve Sayın Cumhurbaşkanı’mıza en yüksek desteği vermek için her daim çalışmış, davamıza emek ve gayret göstermiş bir neferim. 

Görev sürem boyunca teşkilat arkadaşlarımızla birlikte; her bir vatandaşımızın teşkilatımıza ilettiği talepleri her zaman can kulağı ile dinledik. Gencinden, yaşlısına tüm belde halkı ile sağlam beşeri ilişkiler kurduk, esnafın derdini dinledik, çiftçilerin sorunlarıyla ilgilendik, ihtiyaç sahiplerine her zaman ve anında koşulsuz destek olduk, genç kardeşlerimizle hep bir arada olduk. Her zaman halkı ile barışık, iç içe bir Belde Başkanlığı yürütmeye çalıştım ve dava arkadaşlarımıza da bu şekilde yol gösterdim. 

Bugün, belde halkımızın göstermiş olduğu teveccühler, bu çalışmalarımızın halk nezdinde de memnuniyet ile karşılık bulduğunun bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. 

Kadıköy’ümüz Yalova’nın parlayan yıldızı. Kadıköy’ümüz AK Parti belediyeciliği ile belli bir yere taşındı. Geldiğimiz noktada bizim hasıl olan niyetimiz bir bayrak değişimi ile bu çıtayı daha üst seviyelere taşımaktır. 

Yıllardır edindiğimiz bilgi, birikim ve tecrübelerimizi, en çok güvendiğimiz vizyonumuz, planlama ve proje eylem kabiliyetimiz ile harmanlayarak, birçok hayalimizi inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan Adayı olarak halkımıza sunmak istiyoruz. Bu doğrultudaazimle, inançla ve gururla uzun yıllardır çeşitli kademelerinde siyaset yaptığım partime, bundan sonraki dönemde inşallah sizlerin teveccühü ve desteğiyle 2024 yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere başvurumu yapmaktan gurur duyuyorum. 

Bu süreçte bana destek olan öncelikle eşim Zehra Hanıma ve aileme, aday adaylığı fikrimi ilk beyan ettiğimden beri bana tam destek veren, her konuda arkamda duran teşkilat yöneticisi arkadaşlarıma, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıma, her zaman tecrübelerinden faydalandığım önceki dönem belde, belediye başkanlarıma, önceki dönem teşkilat yöneticilerime, kıymetli Merkez İlçe Başkanı’ma, değerli İl Başkanı’ma, tüm parti mensubu arkadaşlarıma ve bu niyetim duyulduğundan beri bana teveccüh gösteren genç kardeşlerime, arkadaşlarıma ve büyüklerime tüm hemşehrilerime  teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)