BEYAZIT CADDESİNE TOPLAM 4386 TON ASFALT DÖKÜLDÜ
Yalova Belediyesi ekipleri, Beyazıt Caddesinde başlamış oldukları asfaltlama çalışmalarının ilk etabını geçtiğimiz günlerde bitirmişti.

İlk etap binder asfalt çalışmasının ardından,  aşınma asfalt olarak bilinen asfalt dökme işleminin ikinci etabına başlayan Yalova Belediyesi ekipleri, bu çalışmayı da kısa sürede tamamladı. 

Asfalt dökme çalışmalarının ilk etabında 3716 ton, ikinci etap aşınma asfaltlanmasına ise 670 ton asfalt dökülerek Beyazıt Caddesine toplamda 4386 ton asfalt dökülmüş oldu. Kısa sürede biten her iki çalışmanın ardından, Yalova Belediyesi ekiplerince yolun yatay, düşey çizgileri ve hız kesiciler konulmasıyla Beyazıt Caddesi’nde çalışmalar bitmiş olacak.  

Her Noktada Çalışma Var

Kent genelinde birçok cadde ve sokakta çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi ekipleri, Kazım Karabekir Mahallesi, Kadir Can Kaflı ve Demirci Sokakta da çalışmalara başladı. Bu sokaklarda yapılan çalışmalarda 2000 metre kare alana ise sathi kaplama yol yapıldı.

Başkan Vekili Tutuk “Kentimize Yakışan Çalışmalar Yapıyoruz” 

Yalova Belediyesi olarak çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak kent genelinde birçok noktada ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalışmaktalar. Bununla birlikte gelen talepleri de bir program çerçevesinde yerine getirmekteler. Gönül belediyeciliği olarak bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mesela yıllardır yapılmayan Rasim Koçal Caddesini (Elmalık yolu) kısa sürede tamamladık. Bununla birlikte ana geçiş güzergâhlarından biri olan Beyazıt Caddesi’ni (çevre yolu) o eski, çökmüş parkeli halini yenileyerek asfalt yol haline getirdik. İstanbul Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yaptık. Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz. Kısa zamanda yapmış olduğumuz bu işler yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)