BECAN: YALOVA İÇİN EL ELEYİZ
YTSO Başkanı Tahsin Becan, yaptığı yazılı açıklamayla" Siyaset Gözetmeden Yalova için el ele verdiklerini belirterek ".YTSO bünyesinde ve meclis üyelerimiz arasında siyasi görüşü farklı olan, farklı düşünen, birçok arkadaşımız üyemiz var. Biz bu farklılığı Yalova’nın faydasına olacak şekilde fikir birlikteliği yaparak, ayrımcılık yapmadan değerlendirdik, büyük bir özveriyle siyaseti bulaştırmadan bu güne kadar geldik." dedi.

6950 Üyesiyle Yalova’nın en büyük kuruluşlarından birisi olan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2013 yılı Mayıs ayından beri gerek üyelerimiz, gerekse Yalova için meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. YTSO bünyesinde ve meclis üyelerimiz arasında siyasi görüşü farklı olan, farklı düşünen, birçok arkadaşımız üyemiz var. Biz bu farklılığı Yalova’nın faydasına olacak şekilde fikir birlikteliği yaparak, ayrımcılık yapmadan değerlendirdik, büyük bir özveriyle siyaseti bulaştırmadan bu güne kadar geldik.

 Gücünü her zaman üyelerinden alan YTSO, üyelerine daha iyi hizmet verebilmesi adına ve tüm Yalova’nın da sosyal donatı alanlarını kullanabileceği tam donanımlı yeni YTSO hizmet binasını tamamlayarak hizmete açtık. Açıldığı günden bugüne Yalova için birçok etkinlik, toplantı, konferans ve kongreler yeni hizmet binamızda yapıldı. Üyelerimiz şirket içi eğitimlerini, iş görüşmelerini, toplantılarını burada gerçekleştirmeye başladı.

 Tüm dünyayı yaklaşık 2 yıl boyunca etkisi altına pandemi döneminde devletimizin imkanlarını üyelerimize ulaştırmak için canla başla çalıştık, yaptığımız online toplantılarla üyelerimizin taleplerini dinledik, odamızın mevduatını üyelerimize uygun koşullarda kredi olarak kullandırdık, yaşanan tüm sıkıntıları gerek milletvekillerimize gerekse de TOBB Başkanımız aracılığı ile ilgili Bakanlıklara ilettik. Tüm bunları zaten üyelerimiz yakından bilmektedir, ben özellikle bu dönemde bize destek veren, güvenen tüm meclis üyelerimize ve yönetim kurulumuza emekleri için teşekkür ediyorum.

 Özellikle bina inşaatımız sürecinde birebir birlikte dolaşarak hizmet binası inşaatımız için topladığımız bağışlarla binanın bitirilmesine yardımcı olan Cemil Demiryürek ve bağış yaparak destek olan üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Görev yaptığımız sürece her partiye eşit yaklaştık, tüm partilerin Yalova’ya gelen, Odamıza gelen temsilcilerine, milletvekillerine, Bakanlarına yakın ilgi ve alaka gösterdik. Sonuç olarak iktidar partisinin vekilleriyle her görüştüğümüzde Yalova için ne yapılacaksa yanımızda oldular, ilgili Bakanlarımızla görüşmelerimizde Yalova için elinden geleni yaptılar. İlimize kazandırılan yeni hastane binası, yapımı başlanmak üzere olan çevre yolu projesi, tersaneler bölgesindeki gelişmeler, organize sanayi bölgesi yatırımları, Dow Aksa’nın yeni yatırımlarında bizlerden on adım önde koşan Sayın AK Parti milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’a bu çalışmalara büyük destek veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.

 Ayrıca pandemi döneminde her hafta gönderdiğimiz sektörel sorun raporlarına duyarlılık göstererek ilgili bakanlıklarla görüşüp sorunların çözüm noktasında büyük destekleri olan TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na da sonsuz teşekkür ediyoruz.

 Evet şimdi 22 Ekim Cumartesi günü YTSO Yeni Hizmet Binamızda meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimlerini yapacağız. Bizler tüm ekibimizle BEYAZ liste olarak seçime giriyoruz. Diğer renklerden seçime giren tüm üye arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Sonuçta bu bir bayrak yarışı, Odamıza ve Yalova’ya hizmet yarışı, demokratik ortamda gerçekleşecek oda seçimlerimizin herkese hayırlı olmasını diliyorum.

 Saygılarımla,

 TahsinBECAN

Yönetim Kurulu Başkanı

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)