BAŞKAN TUTUK YALOVA GÜÇ BİRLİĞİ’NE ÜYE OLDU “YALOVA’MIZIN GELECEĞİ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ ZAMANI”
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucu yeni yönetimini belirleyen Yalova’nın güçlü sivil toplum kuruluşlarından Yalova Güç Birliği Derneği’ne ziyarette bulundu.

Derneğe üye olan Başkan Tutuk, “Yalova’mız yararına el elden üstündür anlayışıyla hem istişareler yapacağız hem de ortak projelere imza atacağız ”dedi.

Yalova’nın güçlü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Yalova Güç Birliği’ne iade-i ziyarette bulunan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, üyelik formunu doldurarak derneğin üyesi oldu.

DAHA İYİSİNİ YAPMAİDDİASINDA OLACAĞIZ”

Dernek Başkanı Bahattin Sabahçı, Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Tutuk, Yalova için özverili bir çalışma ortaya koyduklarını belirtti. Burada konuşan ve istişarelere önem verdiğini söyleyen Başkan Tutuk, Yalova’nın geleceği için el birliği ile çalışacaklarını belirterek, “Yalova’mız için güç birliği yapacağız. Hepimiz burada yaşıyoruz. El elden üstündür anlayışını benimsiyoruz. Yalova’mız için durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız bu güç birliğiyle şimdi daha iyisini yapma iddiasında olacağız ”şeklinde konuştu.

BURADA KAYBEDEN OLMAZ,KAZANAN YALOVA OLUR”

Yalova yararına olacak her türlü yararlı projeye katkı sunacağını söyleyen Tutuk, şöyle devam etti:

“Yalova Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızdayım. Bizim derdimiz Yalova. Önce memleketimiz diyoruz. Üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Yeni yönetimin de hayırlı olmasını diliyorum. Burada kaybeden olmaz, kazanan Yalova olur. Yalova’mız yararına çalışma yapan, bu şehrimiz için bir taş koyan tüm sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayım. Allah bizi doğru yoldan ayırmasın.”

İSTİŞARE VE PROJE ZAMANI

Üyelik formunu alkışlar eşliğinde imzalayan Başkan Tutuk’u aralarında görmekten büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan ise, “Sizleri aramızda görmekten şeref duyuyoruz. Zaten biriz beraberiz. Bu zamana kadar hemşehrilerimizi ayırt etmeden Yalova’mız için Yalova’mız yararına olacak çalışmalar içerisinde yer aldık, yer almaya da çalışıyoruz. Bundan sonra da proje bazlı çalışmalar yürüteceğiz. Yalova Güç Birliği Derneği ve Güç Birliği Federasyonu olarak Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk ile Yalova’mız yararına hem çeşitli istişareler yapacağız hem de beraber yaşadığımız şehrimiz için ortak projeler yürüteceğiz” dedi.

Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı ise, “İçerisinde yaşadığımız şehrimiz için yapılacak tüm güzel çalışmalarda proje ortağı olarak yer alacağız. Şehrimiz için istişare ve proje zamanı. Gücümüze güç kattınız. Sağ olun var olun” diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)