BAŞKAN TUTUK, AK PARTİ’NİN 4. OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK KONGRESİ’NE KATILARAK OY KULLANDI
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. Başkan Tutuk, seçilmiş delegeler için oluşturulan 40 No’lu sandıkta oy kullandı.

AKParti’nin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde tek listeyle yapılan seçimde genel başkan ve parti kurulları seçimi yapıldı.Büyük kongrede Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da yer alarak oy kullandı.

Kongrede Yalova heyeti içerisinde Başkan Mustafa Tutuk’un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, AK PartiKadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı MuazCeylan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile AK Parti eski İl Başkanı Muğlim Bağatar da yer aldı.

Kongrede seçilmiş delegeler için oluşturulan 40 No’lu sandıkta oyunu kullanan Başkan MustafaTutuk, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ınteşrif ve hitaplarıyla AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongremizi coşkulu ve yoğunbir katılımla gerçekleştirdik” dedi.

Merkez Karar YönetimKurulu’na (MKYK) seçilen Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ü de tebrik edenBaşkan Tutuk, “AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde oyumuzu kullandık.Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriile MKYK üyeliğine seçilen Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş’e hayırlıuğurlu olsun.

Türkiye Yüzyılı için hepyeni, hep ileri” açıklamasında bulundu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)