Altınovalı Pehlivanlar, Kırkpınar’a Dualarla Uğurlandı
Yalova Altınova Belediyesi Güreş Takımı, 662. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine dualarla uğurlandı.

Altınova Belediyesi Güreş Takımı, 662. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine dualarla uğurlandı. Genç sporculara başarılar dileyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kırkpınar’da dereceler beklediklerini ifade etti.

Tören düzenlendi

Altınova Belediye sporlu Pehlivanlar, Edirne’ye hareketten önce Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti. Burada yapılan tören sonunda sporcular dualarla Kırkpınar’a uğurlandı.

Altınova Belediye sporlu Pehlivanlar için Altınova Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törene; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediye spor Kulüp başkanı Sedat Ok ve yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, iş insanı Yüksel Kahriman, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemalettin Kaya ve vatandaşlar katıldı.

Hedef, kürsü yapmak”

Kırkpınar’a çok iyi hazırlandıklarını ve hedeflerin çeşitli boylarda kürsü yapmak olduğunu dile getiren Altınova Belediye spor  Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya, “Takımımızın genel durumu gayet iyi. Çok iyi bir çalışma programıyla bu dev organizasyona hazırlandık. Bize desteklerini esirgemeyen Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve Meclis üyelerine, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetimine teşekkür ederiz” dediler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)