Yüksek Lisans Öğrencileri Mezun Oldu!
Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni coşkuyla kutlandı.

Yüksek Lisans Öğrencileri Mezun Oldu!

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün mezuniyet töreni, Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezi'nde görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene mezun öğrenciler, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Cahit Külekçi, Dekanlar, Akademisyenler ve idari personel katıldı.

Yalova Universite Yuksek Lisans Lisans Ustu Mezuniyet Toren (7)Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün burada, yıllar süren emeklerinizin ve çabalarınızın karşılığını almanın gururunu yaşıyoruz. Sizler, aldığınız lisansüstü eğitimle yalnızca kendiniz için değil, üniversitemiz ve ülkemiz için de önemli birer değersiniz. Üniversitemizi bulunduğunuz ortamlarda en iyi temsil edeceğinize inanıyor, bilim dünyasında yapacağınız katkılarla geleceğimizi şekillendireceğinize inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Törenin açılış konuşmasını, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Adem Tuncer yaptı. Konuşmasında, mezun öğrencilerin akademik başarılarından duyduğu gururu dile getirirken, onların yeni kariyerlerinde ve yaşamlarında başarılı olmalarını temenni etti.

Yalova Universite Yuksek Lisans Lisans Ustu Mezuniyet Toren (2)Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Kurucu Müdürü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ise konuşmasında lisansüstü bir eğitim programı sürecinde yaşanan zorluklara değindi. Verilen yoğun emeklerin sonucunda 'Yalova Üniversitesi Mezunu' unvanını elde eden öğrencileri tebrik ederek kariyerlerinde başarılar diledi.

Sonrasında gerçekleşen Cübbe Giydirme Töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcılarımız ve Dekanlarımız, önce doktora mezunlarımıza ardından da yüksek lisans mezunlarımıza cübbelerini giydirip anı belgelerini takdim ettiler. 

Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla sona erdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)