Maxwell’den Acar’a Teşekkür Plaketi

Maxwell Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ekmekçi Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı makamında ziyaret ederek 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda sponsor oldukları için teşekkür etti.

1. Maxwell’den Acar’a Teşekkür Plaketi

6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında 30 ülkeden 64 takımın katılımı ile Yalova’da gerçekleştirilen 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası büyük bir ilgi gördü. Şampiyonanın sponsorlarından olan Termal Belediyesi de gereken tüm desteği sağladı. Bu çerçevede Maxwell Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ekmekçi Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı makamında ziyaret ederek 2024 CEV U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda sponsor oldukları için Acar’a hediyeler sundu. Şampiyonada kullanılan topu ve bir teşekkür plaketini Acar’a sunan Ekmekçi, Termal Belediyesi’nin spora verdiği destekten de övgü ile bahsetti.

Sporun her dalına destek verdiklerini ifade eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise böyle önemli bir şampiyonanın Yalova’nın ev sahipliğinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Acar ve Ekmekçi, ziyaret sırasında gelecekteki işbirlikleri hakkında da istişarede bulundular.