YİNE YALOVA, YİNE KOLTUK KAVGASI!
Her kim ki parti adı kullanarak ticaret yapıyor, siyaseti pis işlerine bulaştırıyorsa bilsin ki yaptıkları yanlarına kar kalmaz. Bunun adı gerek müteahhitlik olsun, gerek emlakçılık olsun, gerekse çantacılık olsun. Çocuklarınızın boğazından kul hakkı geçirenler bu vebalin altından kalkamayacaksınız.

FİKRET MAZI

Her kim ki parti adı kullanarak ticaret yapıyor, siyaseti pis işlerine bulaştırıyorsa bilsin ki yaptıkları yanlarına kar kalmaz. Bunun adı gerek müteahhitlik olsun, gerek emlakçılık olsun, gerekse çantacılık olsun. Çocuklarınızın boğazından kul hakkı geçirenler bu vebalin altından kalkamayacaksınız. 

Yalova’da köşe kapmaca oynayan bazı siyasiler, kimlerle dirsek temasında olduğunuzu bilmiyoruz zannetmeyin. Kimlerden medet umduğunuz hiç mi hiç umurumuzda değil. Gazetecilik kisvesi altında aba altından sopa gösterenlerin oyunlarına gelmeye devam edin siz. Dönüp dolaşacağınız yer kürkçü dükkanı olacak. 

YALOVA’DA KOLTUK KAVGASI!

YTSO fırtınasına gelecek olursak, rekabet ayaklar altında. Birbirlerinin arkasından atıp tutmaya devam edenler; ne yapacağı icraatları anlatıyor, ne de Yalova’ya sunacağı katkıları. Bu YTSO seçimleri tek dertleri makam, koltuk olanların kavgasından öteye geçmeyecek gibi.  Ayrıca siyaseti iliklerimize kadar yaşadığımız bu ortamda Yalova Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine “vay efendim siyaset karıştırmayın” diyenlere de bir anlam veremiyorum. Siyasetin karışmadığı bir mecra, bir platform bir STK kaldı mı acaba? 

REHAVETE KAPILMAYIN

Gelelim İl Özel İdaresi arsasının gelir ortaklı arsa satışına. Bu arsa satışı büyük şehirde olsa kimsenin umurunda bile olmayacak ya neyse buna da bir parmak basmak lazım. Şehrin seçilmişleri ve atanmışları ortak bir karar almış ve Yalova İl Özel İdaresi’ne ait 60 bin metrekarelik arazinin satışı ile ilgili ihaleye çıkılmış. Pazarlıklar yapılmış, devletin kasasına yaklaşık 182 milyon TL girecek şekilde her şey sözleşmede yazılmış. İçini oymaya çalışanlara, fitne fesat yapanlara en güzel cevap İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’den geldi “Hem Yalova hem de İl Özel İdaresi” kazanacak diye başlığı verdi basına. Yalova’nın mülki amiri Sayın Muammer Erol’da bu arsa satışını en başından beri an be an takip etmiş ve en hayırlı kararın alınmasında etkili olmuş. İhaleyi Binbay Yapı İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. ile İzbay İnşaat Nakliye Akaryakıt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. kazanıp burayla ilgili ciddi bir proje çalışmasına başladığını duyduk. Firmanın ülkede birçok başarılı işe imza attığı ortadayken neden rehavete kapılıyorsunuz. İhaledeki sözleşme şartnamesini okuyan her insan buranın kimseye peşkeş çekilmediğini İl Özel İdaresi için ciddi bir gelir kapısı açıldığını fark edecektir. 

YALOVA’DA BASININ GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ

Yalova Basın Birliği olarak yeni bir yola çıktık, taze kan Yalova’nın sevilen siması Gazeteci Cem Mete Okur’un başkanlığında basının gücünü ve etkisini Yalova’da hissettirmek için yönetim kurulumuz ile birlikte el ele vererek; emek kaybına sebebiyet vermemek adına ciddi projeler ve çalışmaların yakında geleceğini buradan bildirmek isterim. Bu süreçte kimseden sadaka istemiyor, lütuf beklemiyoruz. Sadece Yalova’da kaybolan gazetecilik itibarını geri kazandırmak istiyoruz. Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah.

Hadi kalın sağlıcakla…

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)