YILBAŞI MESAİSİNDE OLAN PERSONEL UNUTULMADI
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, yılbaşı mesaisinde olan görevlilerin yeni yılını kutladı.

 Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Naci Binici, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Sağlık Müdürü Emrah Eray, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile AK Parti İl Başkan Vekili Koray Girgin’in de katıldığı kutlama ve denetim programı 112 Acil Çağrı Merkezi ile başladı. Burada görevi başındaki personeli kutlayan heyet, ardından trafik uygulama noktalarında görev yapan ekipleri ziyaret etti.

Polis ve jandarma ekiplerinin yeni yılını kutlayan Yalova protokolü, ardından Yalova Devlet Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İlk Bebeğe Altın Hediye Edildi

Hastanede sağlık çalışanlarının da yeni yılını kutlayan Vali Erol, Başkan Vekili Tutuk, Milletvekilleri Büyükgümüş ve Akyol, burada doğumhaneye geçerek Yalova’da doğan yeni yılın ilk bebeği ‘Hasan Eymen’in ailesini tebrik etti. Hasan Eymen’i kucağına alan Tutuk ve Akyol, yeni yılın ilk bebeğine altın hediye etti. 

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü de ziyaret eden heyet, yılbaşı gecesi burada yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yalova Merkez Karakolu ile Yalova Belediyesi Zabıta noktasını da ziyaret eden heyet, fedakârca görev yapan personelin yeni yılını kutladı.

“Hasan Eymen Dünyaya, Bizler de 2023 Türkiye Yüzyılı’na Merhaba Dedik”

Görevi başındaki personel ile bir süre sohbet eden Tutuk, yapılan ziyaretlerde ekiplere ‘yılbaşı paketleri’ hediye etti. Yılbaşı akşamı Yalova’nın huzur ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşların sağlığı için görev başında olan personelin yeni yılını kutlayan Tutuk, “Cumhuriyetimizin 100. yılını da idrak edeceğimiz yeni bir yıla girdik. Yalovamızda doğan ilk bebeğimiz Hasan Eymen dünyaya, bizler de 2023 Türkiye Yüzyılı’na merhaba dedik. Şehrimizde halkımızın yılbaşını huzur içerisinde geçirmesi bakımından Valiliğimizin koordinasyonunda ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Yeni yılın Aziz Milletimize, İslam Âlemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)