YENİ HASTANE TAM KAPASİTE HİZMETTE
Eski Hastaneden 400 yataklı yeni Araştırma Hastanesine taşınma tamamlandı. Hafta sonu İl Sağlık Müdürlüğü Çalışanları, eski hastaneden yenisine taşınma çalışmalarına katıldılar.

Eski Hastaneden 400 yataklı yeni Araştırma Hastanesine taşınma tamamlandı. Hafta sonu İl Sağlık Müdürlüğü Çalışanları, eski hastaneden yenisine taşınma çalışmalarına katıldılar. 400 yataklı yeni Araştırma Hastanesi bugünden itibaren Ana bina olarak faaliyet gösterecek.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada" Bugünden itibaren  400 Yataklı Yeni Hastanemiz, Yalova’mıza Ana Bina olarak hizmet verecek olup tüm Birimlerimiz  burada aktif olarak çalışacaktır." denildi.Yalova Devlet Hastanesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı: "400 Yataklı Yeni Hastanemizde taşınma süreci tüm hızıyla devam ediyor. Pazartesi günü (bugün) tam kapasite ile hizmet verecek olan hastanemizde tüm ekip arkadaşlarımız ile sahadayız. Mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için hafta sonu ful mesai yapan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)