YASKİ BAŞKANI AHMET KUMALİ DURDURAK BİLMİYOR
Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (YASKİ) Başkanı Ahmet Kumali Haftaiçi yoğun temposunun ardından haftasonu Kiralı Sanayi Sitesindeki işletmesi Tunali Madeni Yağ'da çalışanlarına yardım etmeye devam ediyor.

Uzun yıllardır siyasetin içinde olan ve herkesin yardımına koşan Başkan Kumali, güler yüzü ve iyi niyetiyle gönülleri fethetmeye devam ediyor. YASKİ başkanlığı koltuğuna kısa süre önce oturan Kumali, sorunların çözümü noktasında çok hassas davranıp birliği daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. 

Birlik beraberlik adımlarının Yalova’da hep birlikte atılması gerektiğini görev süresi boyunca YASKİ’nin daha sağlam temeller üzerinde hizmetini sürdürmesi adına tüm çalışmalarını devam ettireceğini ifade eden Başkan Kumali’nin hafta sonu Kirazlı Sanayi Sitesinde bulunan Tunalı Madeni Yağ işletmesinin ise işlerini sürdürmeye devam ediyor. 

Başkan Kumali’nin bu azimli çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Kumali’nin sorun odaklı değil çözüm odaklı çalıştığını ifade eden vatandaşlar halkın içinden olan ve samimi davranan Ahmet Kumali’nin yıllardır aynı çizgide olduğunu ifade ettiler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)