YALOVALI SERDAR BAL’DAN BAĞATARA ZİYARET

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) tarafından düzenlenen Milli Takım Seçmelerinde Master kategori 70 kg'da Türkiye Şampiyonu olarak, Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Yalovalı, Milli sporcu Serdal Bal AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bağatar, son yıllarda Vücut Geliştirme, Fitness dallarında Yalovalı sporcuların bir biri ardına başarılı sonuçlara imza attığını dile getirdi. Başarılı sporcuyu kutlayan Bağatar, “Serdar Bal elde ettiği başarı ile hepimizi sevindirdi. Ben ülkemizi temsil edeceği Dünya Şampiyonası’ndan da başarılı bir sonuçla döneceğine yürekten inanıyorum. Katılacağı şampiyonada tüm Türk halkı ile birlikte bizim de gönlümüz ve dualarımız kardeşimizle birlikte olacaktır” dedi.

 Şampiyona hazırlığı, yarışma hakkında AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a bilgiler veren milli sporcu Serdar Bal, Dünya Şampiyonası için ciddi bir hazırlık süreci geçireceğini ve hedefinin buradan da madalya ile dönmek olduğunu dile getirdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)