YALOVA’DA CENGİZ KURTOĞLU FIRTINASI
Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü Yalova Belediyesi ev sahipliğinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kurtuluş programı kapsamında 18 Temmuz Salı günü başlayan konserler, 20 Temmuz Perşembe gününe kadar devam etti. Üç günlük programda Derya Uluğ, Buray ve Cengiz Kurtoğlu Yalova’da sahne aldı. Konserin açılışını Derya Uluğ, kapanış programını ise usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu yaptı. Usta sanatçı Kurtoğlu “Yorgun Yıllarım” şarkısıyla başladığı konserine çeşitli şarkılarla devam etti. Uzun süre sahnede kalan usta sanatçı Yalova’nın Düşman İşgalinde Kurtuluşu’nun102. yılını da bu vesile ile kutladı.

Konsere Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Şahin Tutuk ile birlikte katıldı. Tutuk’un yanı sıra programda; Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahattin Erbay, Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu ve binlerce vatandaş yer aldı.

Kurtoğlu Öncesi YAFEM Rüzgarı…

Yalova Folklör Eğitim Derneği (YAFEM) tarafından düzenlenen 26. Türk Boyları Kültür Şöleni kapsamında çeşitli ülkelerden gelen sporcular; 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda konser öncesi gösteri yaptı. Bosna Hersek, Kosova, Irak İran, Gürcistan, Kazakistan'ın da aralarında bulunduğu halk oyunları ekipleri, Yalovalılara adeta görsel şölen yaşattı.

Kurtoğlu’ndan Tutuk’a “Gelecekte Yine Kal” Mesajı

Birbirinden güzel şarkılarını Yalovalılar için seslendiren Kurtoğlu, “Yalova bir gönül bir nefes bir ses. İyi ki geldiniz. Yalovamızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun102.yılında sevgi köprüsünü kuran, başarısı ile övündüğüm Mustafa Tutuk kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hep kal, gelecekte yine kal. Kurtuluşumuzun 102.yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

“102.YılıCoşkuyla Kutladık”

Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun ardından söz alan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Öncelikle Cengiz Kurtoğlu’nun Yalova’ya gelişi için teşekkür ediyorum. Yalovamızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102.yılında bizi yalnız bırakmadı. Cengiz abimizle belli ki kan bağımız var. Yalova ile çok derinden akrabalık bağı var. 3 gündür konser turumuzun sonuna geldik. Cengiz abimizle eskilere gittik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve özlemle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Program sonunda Başkan Tutuk günün anısına sanatçı Kurtoğlu’na çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)