VALİ MUAMMER EROL’UN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Yalova Valisi Muammer Erol Kurban Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayınladı. mesajında; “Kıymetli Yalovalı Hemşerilerim; Allah’a teslimiyetin, itaat ve sadakatin en somut tezahürü olan kurban, bizleri Rabbimize yakınlaştıracak ve iyiliğe ulaştıracak müstesna bir ibadettir. Kurban Bayramı ise Rabbimizin rızasına kavuşma umuduyla sevincimizi paylaştığımız müstesna günlerdir.

Dini Bayramlar toplumsal değerlerimizin hatırlandığı, paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği günlerdir. Bu mübarek günlere erişmenin mutluluğunu yaşarken bu duygu ve düşüncelerimizin hayatımızın birkaç gününe değil tümüne yayılması kalıcı olmasına hep birlikte daha fazla önem vermeliyiz. Komşularımızın ve akrabalarımızın kapısını açıp ziyaretlerde bulunmalı, büyüklerimizin ziyaretine daha fazla ehemmiyet vermeli ve onların hayır dualarını talip olmalıyız. Aynı zamanda ülkemizin geleceği gençlerimize, evlatlarımıza da bu mübarek günlerin anlam ve önemini iyi öğretmeliyiz ki, gelecek nesillerimiz de bu sevgi, hoşgörü ve paylaşma duygularını yaşayabilsinler.

Bizler bu güzel bayram günlerini ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Valiliğimiz Kurban Bayramının huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak amacıyla gerekli hazırlık ve tedbirleri almış olup, siz kıymetli vatandaşlarımızdan da bu sevgi atmosferinin yaşandığı günleri hüzne dönüşmemesi için seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik levha ve kurallarına uymalarını bekliyoruz.

Bu vesile ile; Mübarek Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eder, nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzurla ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” İfadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)