VALİ EROL, GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Cumhurbaşkanlığı'nın Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliği'ne atanan Yalova Valisi Muammer Erol, kente veda etti. Erol'un vedasında çalışma arkadaşları, İl protokolü de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanlığı'nın Valiler Kararnamesi ile Ordu Valiliği'ne atanan Yalova Valisi Muammer Erol, kente veda etti. Erol'un vedasında çalışma arkadaşları,İl protokolü de hazır bulundu. Yalova'daki görevi sona eren Muammer Erol için valilik bahçesinde veda töreni gerçekleştirildi. Yalova Valiliği bahçesinde protokol mensupları, valilik- emniyet personeli ve vatandaşların katılımıyla Vali Erol, Ordu iline uğurlandı.

Vedalaşma programına; Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İlçe Kaymakamları, Vali yardımcıları, Belediye başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı. Bahçedeki heyet ile tek tek vedalaşan Vali Erol, mesai boyunca uyum içerisinde çalışan personeline ve Yalova kamuoyuna teşekkür ederek, “Haklarınızı helal edin” dedi. Yaklaşık 5 yıldır Yalova'da görevini sürdüren Erol, vedalaşmak için gelenlerle tek tek tokalaştı. Vali Erol'a polis mangasını selamladıktan sonra çiçek takdim edildi.

Vali Erol yaptığı veda konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile 27.10.2018 tarihli Resmî Gazete de yayımlanan Valiler kararnamesi ile Yalova İlimize atandım. 05.11.2018 tarihinde göreve başlayarak Yalova İlimizde Vali olarak sizlerin hizmetkarı olmaya çalıştım. 10.08.2023tarihli Valiler kararnamesi ile Ordu İlimize atanmış bulunmaktayım. Beş yıla yakın bir süredir bu güzel şehre hizmet etmekten, sizleri tanımaktan, hoş sohbetinize ortak olmaktan çok memnunum.“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” bilinci ile çıkmış olduğumuz hizmet yolunda muhakkak eksiklerimiz yetişemediğimiz hususlar olmuştur. Ancak genel yaşam koşulları ve imkanlar dahilinde elimizden gelen ne var ise asla geri durmayarak tüm mesai arkadaşlarımız ile yer, zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla görevimizi ifa etmeye çalıştık. Bu doğrultuda şahsım ve Valiliğim adına en ufak hakkım var ise helali hoş olsun, sizlerin de helalliğine talip olduğumu belirtmek isterim. Kıymetli kardeşlerim bugün Yalova’dan ayrılacağım. Gönül isterdi ki her birinize ayrı ayrı hoşça kalın diyerek buradan ayrılayım, ancak yoğunluğumuz sebebiyle bu mümkün olmadığı için sizlerle buradan vedalaşmak istedim. Ordu’da siz kıymetli Yalovalı kardeşlerime hem gönül kapımız hem de Ordu Valiliğindeki kapımız açık olacaktır. İnşallah Yalova İlimize Vali olarak değil de Muammer Erol kardeşiniz olarak geldiğimde sizlerle hasret giderecek hasbihal edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, her birinize ayrı ayrı sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum." dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)