USTA GAZETECİ BURHAN KAZMALI KORONAYA YENİK DÜŞTÜ
Akkent Gazetesi ve www.yalovacizgi.com kurucusu ve sahibi 61 yaşındaki Gazeteci Burhan Kazmalı, Koronavirüs tedavisi gördüğü Gölcük Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Akkent Gazetesi ve www.yalovacizgi.com  kurucusu ve sahibi 61 yaşındaki Gazeteci Burhan Kazmalı, Koronavirüs tedavisi gördüğü Gölcük Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Burhan Kazmalı, Covit19 aşısının ilk dozunu 13 Nisan’da olmuştu.

Şeker hastası olan ve aynı zamanda böbrek yetmezliği de bulunan Gazeteci Burhan Kazmalı geçtiğimiz Mart ayında, talihsiz bir kaza geçirmiş ‘bel kırığı ve omurilik yaralanması’ teşhisi konularak Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, ameliyat geçirerek beline platin takılmıştı.

Geçirdiği kazanın ardından ayağa kalkan ve haftada 3 gün diyalize giren Burhan Kazmalı, 30 Nisan tarihinde de koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. 1 Mayıs’tan itibaren Gölcük Devlet Hastanesinde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Burhan Kazmalı, bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Gazeteciliğe 1984 Yılında Kocaelin’de başlayan Burhan Kazmalı, 1990 yılından itibaren,  Haberci ve Yalova Gazetelerinde çalıştı. Yalova Gazeteciler Derneğinin kurucu üyesi olan ve Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi Gazeteci Burhan Kazmalı,  2000 yılında Yalova’da haftalık olarak yayınlanan Yalova Çizgi Gazetesini çıkartmış, Habertürk, Sabah ve Anadolu Ajansı Yalova temsilciliği görevlerinde bulunmuştu. Uzun yıllardan buyana  haftalık AKKENT gazetesini çıkartan Gazeteci Burhan Kazmalı evli ve 2 çocuk babasıydı. Değerli büyüğümüz Burhan Kazmalı’ya rahmet, ailesine ve sevenlerine www.yalovanedio.com yazı ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.

Taziye için oğlu Emre Kazmalı: Tel:0531 493 76 10

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)