TUNALI’DAN ARAÇLARA KIŞLIK BAKIM
Kirazlı Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Tunalı Madeni Yağ Firması'nda , araçlarına kışlık bakım yaptırmak isteyenlerle doluyor…

Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmesi, araç sahiplerine pahalıya patlayabiliyor. Bu konuda duyarlı olan araç sürücüler ise daha şimdiden araçlarını bakımdan geçirmek için Kirazlı Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Tunalı Madeni Yağ Firmasının  yolunu tutuyor. Araç sahiplerinin karayollarında güvenli seyahat edebilmeleri için araçlarına mutlaka yılda iki kez bakım yaptırmaları gerektiğini söyleyen Tunalı Madeni Yağ Firması Sahibi Ahmet Kumali, araçlarına kışlık bakım yaptırmak isteyenlerin sıraya girdiğini belirtti.

Araçlar kayıt altında

1992 yılından beri Kirazlı Sanayi Sitesi 43 ve 44 numaralı dükkânlarda hizmet verdiklerini söyleyen Ahmet Kumali, buradan hizmet alan tüm araçları kayıt altında tuttuklarını belirtti. Araçlara çok yönlü bakım yaptıklarını söyleyen Kumali, “Bizleri tercih eden müşterilerimizin araçlarına motor yağı ve yağ filtresi değişimi, hava, polen ve yakıt filtresi kontrol ve değişimleri yapıyoruz. Ayrıca motorun yağ kaçağı açısından kontrolü, soğutma sıvısı derece ve kontrolünü, cam suyu kontrolünü, kapı kilit ve bağlantılarının yağlanmasını, fren sisteminin sızıntı açısından göz ile kontrolünü, fren hidroliği seviyesinin kontrolünü, şanzıman ve diferansiyel yağlarının kontrolünü, akü bakım ve şarj kontrolü ile buji değişimleri yapıyoruz. Müşterilerimizi araçları konusunda bilgilendiriyoruz. Bizlerden hizmet alan tüm araçları kayıt altında tutuyoruz. Dolayısıyla bizleri bir sonraki kez tercih eden müşterilerimizin araçlarına ne tür bakım yapmışız, onlara şimdi ne yapabiliriz bunun tespitini daha kolay yapıyoruz” dedi.

Kışlık bakım şart

Oğlu ile birlikte işletmeciliğini yaptığı Tunalı Madeni Yağ Firmalarında araçlara kışlık bakım da yaptıklarını söyleyen ve bunun önemine değinen Kumali, “Gerekli bakımların yapılmaması durumunda araçların performansı da düşüyor. Bakımsızlık araca daha büyük masraflar çıkartıyor, yakıt sarfiyatı da artıyor. Araçlara kışlık bakımın yapılması şart” diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)