TERMAL’DE HAYAL KIRIKLIĞI: HÜSEYİN SİNAN ACAR’IN BAŞKANLIK DÖNEMİ
Yalova'da yüksek bir oyla seçimi kazanan ancak vatandaşların "kandırıldık" dediği bir başkan var: Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar.

Bir önceki dönemde verdiği birçok sözü yerine getiremeyen Acar, bu dönemde ise tasarruf tedbirlerinin arkasına sığınıyor. Termal halkı, özellikle Üvezpınar Mahallesi'nde başkanın hizmet etmediğini, pislikten illallah ettiklerini dile getirirken, yüksek rakamlara ihale edilen Termal Belediye binasının halkın cebinden çıkan paralarla yapıldığını ifade ediyor. Termal'de yapılacak turizm yatırımları dururken, başkan beyin dünya standartlarında bir şato inşa etmesi halkın tepkisine yol açıyor.

Gelelim odasından çıkmayan başkana. Dört aydır yaptığı tek şey misafir ağırlamak. Akköylü vatandaşların imar sorunlarını görmezden gelen başkana her geçen gün tepkiler büyüyor. Sinan Acar'ın Akköy'de hülle yöntemiyle devredilen otellerden çıkmadığı, otel sahipleri ile sürekli haşır neşir olması vatandaşlara pes dedirtti. Vatandaşlar, "Biz başkanı hizmet etsin diye seçiyoruz. O ise kafasına göre takılıyor," diyorlar.

Başkanın seçim vaatleri arasında bulunan teleferik gibi projeleri ne zaman hayata geçireceği ise merak konusu. Belediyenin temel görevleri olan temizlik gibi işleri de onlarca personele rağmen beceremeyen başkan, tam bir hayal kırıklığı yaratıyor. Turizmde doluluk oranlarının en düşük olduğu dönemleri yaşayan Termal'de faturanın kime kesileceğini önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.

Tüm Yalova belediyelerinin vatandaşa hizmet etme gayretindeyken, "ben yaparım" kafasında olan başkanı seçime son bir yıl kala göreceğiz. Hizmet beklentisiyle seçilen bir başkanın bu denli halktan kopuk bir yönetim sergilemesi, Yalova'nın Termal ilçesinde büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Şimdi gözler, önümüzdeki süreçte Acar'ın halkın beklentilerine ne kadar cevap verebileceğinde. Vatandaşların güvenini yeniden kazanmak için ciddi adımlar atması gereken başkan, eğer bu adımları atamazsa, gelecek seçimlerde halkın karşısına çıkacak yüzü olmayabilir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)