ROMAN VATANDAŞLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve milletvekili adayları, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldiler.

AKParti Milletvekilleri ve milletvekili adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyolile milletvekili adayı Erhan Dede, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki vatandaşlarıziyaret ettiler. Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşayan roman vatandaşlar ile samimibir ortamda gerçekleşen buluşmada; Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İlKadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı MuazCeylan, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Genel Meclisi Başkanı HasanSoygüzel ve teşkilat mensupları da yer aldılar.

 ‘Dahagüçlü bir Türkiye inşa edeceğiz’

 Ziyaretleilgili konuşan Büyükgümüş, “Roman mahallemizde yaşayan kıymetli Romanhemşerilerimiz ile bir araya geldik. Roman kardeşlerimize ilgileri, coşkuları,misafirperverlikleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Biliyorum ki hepbirlikte Türkiye Yüzyılında çok daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.

 ‘Hizmetkapımız sonuna kadar açık’

 YalovaBelediye Başkanı Mustafa Tutuk ise, “Roman vatandaşlarımıza hizmet kapımızsonuna kadar açık, desteğimiz ise sonsuz, milletvekillerimiz ile birlikte dündeburadaydık yarında her zaman yanlarında olup, problemlerini çözüp, yaşamkalitelerini daha da arttıracağız” ifadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)