MİLLİ EĞİTİM VE İŞKUR ARASINDA PROTOKOL
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalova Çalışma ve İş Kurumu (IŞKUR) arasında İŞKUR İş Kulübü hizmetlerinin sunumuna ilişkin iş birliği protokolü imzalandı

MİLLİ EĞİTİM VE İŞKUR ARASINDA PROTOKOL

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yalova Çalışma ve İş Kurumu (IŞKUR) arasında İŞKUR İş Kulübü hizmetlerinin sunumuna ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve Yalova Çalışma ve İş Kurumu (IŞKUR) Müdürü Erhan Dede'nin imzaladığı protokol kapsamında; Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı halk eğitimi merkezleri bünyesinde açılacak mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerler yararlanacak.

protokol kapsamında; İŞKUR'da görevli İş Kulübü lideri olan iş ve meslek danışmanları tarafından iş arama becerilerinden özgeçmiş hazırlamaya, mülâkat türleri ve simülasyonlardan beden dili ve iletişime kadar geniş bir yelpazede bilgilendirme yapılarak istihdam edilebilmelerini amaçlayan iş kulübü eğitimlerinden yararlanmaları amaçlanıyor.

Programlardan ve hizmetlerden faydalanmak isteyenlerin bilgileri, halk eğitim merkezlerinde görevlendirilecek olan iş ve meslek danışmanları tarafından derlenerek uygun programlara ve hizmetlere yönlendirilmeleri sağlanacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)