MAWİSH BEACH'TE SERDAR ORTAÇ RÜZGARI
MAWİSH BEACH'TE SERDAR ORTAÇ RÜZGARI

Çınarcık'ın en kaliteli eğlence merkezi Mawish Beach Disco'da bayram boyunca ve yaz sezonunda  Happy Hour ve gece konserleri düzenleyecek. Mawish Beach startı Serdar Ortaç ile verdi.

Her yaz sezonunda birbirinden ünlü sanatçıları tatilcilerle buluşturan Mawish Beach Disco bu yıl da birbirinden ünlü isimleri Çınarcık Teşvikiye'ye getirmeye devam ediyor.   

Dünya standartlarında eğlencesi   ile Bodrum ve Ege Bölgesindeki mekanları aratmayan Mawish Beach Disco'da birbirinden ünlü isimler sahne alıyor.  Mawish Beach Disco  coronavirüs tedbirleri  altında gerekli dezenfektasyon işlemleri sağlanarak  eğlenceye hız kesmeden devam ediyor.

Çınarcık’ı en iyi yerlere taşımak ve turizmde öncü olmak adına birçok hizmet sunduklarını ifade eden İşletme Sahibi Osman Barut, “Mawish Beach Disko olarak müşterilerimizin memnuniyeti, sağlığı ve güvenliği ilk kuralımızdır. Bunu işletme olarak öncü misyonumuz olarak benimsiyoruz. Bu konuda misafirlerimizin gönül rahatlığı ile güzel ve eğlenceli dakikalar yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz. İşletmemizde misafirlerimizin güzel vakit geçirebileceği aktivitelerimiz hergün 16.00’da başlayıp gün bitimine kadar devam ediyor.  Bu sene yine gece konserlerimiz ile misafirlerimize harika şölenler düzenleyeceğiz. Bu esnada bir birinden eğlenceli yarışmalar ve sürprizler gerçekleştiriyoruz. Dünya mutfağında da iddialıyız. Misafirlerimizi Mawish Beach’e bekliyorum.”

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)