“KUMBARALARINA PARA ATIP KİTAPLIKLARINA KİTAP KATTILAR”
Çiftlikköy Ruhsar Aksoy İlkokulu öğrencileri kumbaralarında topladıkları paralar ile kitap alıp imza günü düzenlediler.

Çiftlikköy Ruhsar Aksoy İlkokulu öğrencileri “Kumbarana Para At Kitaplığına Kitap Kat” projesiyle kitap sevgilerini bir kez daha pekiştirdiler. Kitap Yazarı Duran Çetin’i okullarında ağırlayan öğrenciler aldıkları kitapları imzalatma şansı buldular. 

Yazar Duran Çetin, “Bugün burada çocuklarla bir arada olmak benim için onur verici ve duygu yüklü oldu. Yazdığım kitapların minik ellerle buluşmasından ötürü kendimi çok şanslı hissediyorum. Kumbaralarına attıkları paraları böyle güzel bir alışverişte kullanmaları çok olgun bir davranış. Gerçekleştirilen projede emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere, velilere ve özellikle öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

Kitaplarını imzalatan Çiftlikköy Ruhsar Aksoy İlkokulu öğrencileri kitap yazarı Duran Çetin ile sohbet edip merak ettikleri konularda fikir alışverişinde bulunmayı da ihmal etmediler. 

Okul yöneticileri ise buna benzer proje ve etkinliklerin devam edeceğinin altını çizerek bu anlamlı projeye destek verip isteklerini geri çevirmeden yüzlerce öğrencinin kitabına imza atma nezaketi gösteren Yazar Duran Çetin’e de teşekkür ettiler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)