KUDU İNŞAAT'TAN DEV TEMEL ATMA TÖRENİ
Kentsel dönüşüm alanında yaptığı dev projelerle adından söz ettiren Kudu İnşaat, yeni projesi Tiger City’nin temelini geniş katılımlı bir yemekle attı. 2 binden fazla kişinin katıldığı organizasyonda ilk harcın butonuna Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel bastı.

Son dönemde kentsel dönüşüm projeleriyle adını duyuran Kudu İnşaat, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde başladığı 104 daire ve 3 dükkandan oluşan Tiger City projesinin temelini attı. Şantiye alanında düzenlenen törene kentin siyaset ve iş dünyasının önemli isimleriyle 2 bini aşkın vatandaş katıldı. 

Törene katılan misafirleriyle tek tek ilgilenen Kudu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kani Kudu, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Temel atma töreninde ilk harcın butonuna ise Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel bastı. Gürel, “Tüm mahallelerimizde depreme dayanıklı konut üretme faaliyetlerini devam ettirmeye çalışacağız. Hem toplum için hem firmamız hem de faydalanıcılar için karlı bir çalışma olması ümidiyle hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Gürel, vatandaşlarla yemek sırasında

Başkan Gürel, daha sonra vatandaşlarla birlikte yemek sırasına dahil oldu. Vatandaşlarla birlikte yemek sırasında bekleyen Gürel, firma sahibi Kani Kudu’yu da tebrik etti. 

Kani Kudu: Sağlam yapılar inşa ediyoruz

Kentin pek çok noktasında kentsel dönüşüm projelerini sürdüren Kudu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kani Kudu da amaçlarının depreme dayanıklı, sağlam, güvenilir yapılar oluşturmak olduğunu ifade ederek “Biz kentsel dönüşüm konusuna ticari amaçlı bakmıyoruz. Önceliğimiz ticareten kârlılık elde etmek değil, vatandaşlarımızın depreme dayanıklı, sağlam ve güvenilir yapılarda oturmasını sağlamak. Burada daha önce bulunan binanın yıkımı çok kolay oldu. Betona dokunduğumuzda kuma dönüşüyordu. Eski binadan toplamda 70 ton demir çıktı. Biz ise sadece temel altı kazıklara 150 ton demir harcadık. Toplamda tüm inşaata 600 ton demir harcayacağız. Yani 70 ton demir kullanılan bir binayı 600 ton demir kullanılan, 273 tane temel altı kazığa oturan bir binaya dönüştürüyoruz. Gelecek nesillerimize sağlam, kaliteli yapılar inşa etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)