İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER YALOVA'DA
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova ve ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelerek ülke gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ parti Yalova İl başkanı Ersin Akyüz, ilçe başkanları ve il yöneticileri tarafından karşılanan Akşener'i  Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Yalova eski milletvekili Yaşar Okuyan'da yalnız bırakmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yalova ve ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelerek ülke gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İYİ parti Yalova İl başkanı Ersin Akyüz, ilçe başkanları ve il yöneticileri tarafından karşılanan Akşener'i  Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı Yalova eski Milletvekili Yaşar Okuyan'da yalnız bırakmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  ilk olarak geldiği Armutlu ilçesinde vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Akşener, ardından ilçe meydanında bölge halkına seslendi. Akşener, Armutlu ilçesinin ardından termal ilçesi ve Yalova'da vatandaşlarla buluşmaya, esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam etti.

Armutlu ilçesinde Akşener, konuşmasında, iktidarın siyasi diline yönelik eleştiride bulundu. Farklı siyasi görüşteki seçmenlerin ötekileştirildiğini vurgulayan Akşener, "Yeniden seçmenin velinimet olduğu, seçmenin dertleri üzerinden üretilmiş çözüm önerileriyle rekabet edildiği ve sonuçta bütün siyasilerin buraya gelip, vatandaşın karşısında durduğu yeni bir siyaset anlayışını birlikte el ele vererek inşa edeceğiz. Ben Doğru Yol Partisi'nde politika yaptım. Sayın Yaşar Okuyan, Anavatan Partisi'nde politika yaptı. Biz birbirimizi eleştirdik ama öznesi sizin üzerinizden eleştirdik. Rekabet, öznenin siz olduğu, sizin dertleriniz olduğu bir çözüm üzerinden rekabet edilirdi. Dolayısıyla kimse kimseyi teröristlikle, şuculukla buculukla suçlamaz, seçmenin karşısında resmi tazim hazır olda olurduk" diye konuştu.

Akşener'in esnaf ziyareti sırasında AKP'li bir kadının uyuşturucu ile mücadeleye yönelik sorduğu soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Uyuşturucuyla mücadele 2016, 15 Temmuz sonrası başladı" açıklamalarını hatırlatarak " “Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın" ifadelerini kullandı.

Ankapark'a harcanan 14 milyar lirayla neler yapılabileceğini anlatan Akşener, "Cebinizden çıktı, cebinizden! Sizin cebinizden çıktı, düşünebiliyor musunuz? Çarpışan arabaların çarpışamadığı bir park var, yeryüzünde bir numara! Peki bu 14 milyar lira ile 24 milyar lirayı bir araya topladığımızda kaç yapıyor? 38 milyar lira! Kimin cebinden çıktı? Sizin! Hastanenizin dışında kaç tane fabrika yapılır, kaç tane gencimize istihdam yaratılırdı? Bütün KYK borçları affedilebilirdi. Onlar, devlet tarafından 'ben ödeyeceğim' denilebilirdi ve bütün çocuklarımıza, ilkokuldan lise sona kadar okuyan bütün çocuklarımıza kahvaltı ve öğle yemeğini bedava verebilirdik. Büyük şehirlerde bodurluk başladı bodurluk!" diye konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)