‘ESNAFI UNUTMAYIN’
Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, yaklaşan yerel seçimler öncesinde esnafın taleplerini sıralayarak, belediye başkan adaylarına seslendi. Erbul, “Belediye başkan adaylarımızdan projelerimize destek istiyoruz” dedi.

Erbul, yerel seçim sürecinde birlik ve uyumun önemine değinerek, şehir için ortak akıl ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışına vurgu yaptı.

 

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul, yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Erbul, “Bizim yapmayı düşündüğümüz projelere destek verecek, bizimle hareket edecek başkan adaylarımızı bekliyoruz” dedi. YESO’nun öncelikli projeleri arasında yerel ekonomiyi güçlendirmek, istihdamı artırmak ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamanın yer aldığını ifade eden Erbul, “Esnafımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek istiyoruz. Bu projelerde bizimle işbirliği yapacak, vizyonumuzu paylaşacak adayları bekliyoruz. Sadece seçim dönemlerinde değil, seçildikten sonra da birlikte çalışarak yerel kalkınmaya katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘Adayların esnafın sorunlarına odaklanması önemli’

YESO’nun öncelikli konuları arasında yerel ekonomi ve çevre konularının da bulunduğunu söyleyen Erbul, “Bu alanlarda gerçekleştireceğimiz projelerle şehrimizi daha yaşanabilir kılabiliriz. Adaylarımızın da bu vizyonu paylaşması, ortak hedeflere odaklanması önemli” diye kaydetti.

Kentsel dönüşüme değindi

Esnaf için önem arz eden kentsel dönüşüm projesine de değinen Erbul, “Esnafımızın yaşadığı bölgelerde kentsel dönüşümü destekleyecek, onların iş yapma şartlarını iyileştirecek projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Kentsel dönüşümün, hem şehrimizin estetik görüntüsünü güçlendirmesi hem de esnafımızın ekonomik olarak daha sağlıklı koşullarda faaliyet göstermesine katkı sağlaması önemli. Esnafımızın yaşam standartlarını yükseltecek, işlerini sürdürülebilir kılacak adımları atmak istiyoruz” dedi.

‘Yalova için uyum içerisinde çalışacağız’

“Hangi belediye başkanı seçilirse seçilsin, Yalova için uyum içerisinde çalışacağız” diyen Erbul, “Yerel yönetimlerin ortak hedefi, şehrimizi daha yaşanabilir ve kalkınmış bir yer haline getirmektir. Bu nedenle seçim sonrasında kazanan adayla işbirliği yaparak, şehrimizin geleceği için ortak projelere imza atmayı hedefliyoruz. Parti ayrımı gözetmeksizin, Yalova’nın çıkarları doğrultusunda işbirliği yapacak başkan adaylarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)