EĞİTİMİŞ YALOVA CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI CUMHURİYET BALOSUYLA KUTLADI
Eğitim İş Yalova Sendikası Cumhuriyetimizin 99.Yılını Cumhuriyet Balosuyla Kutladı.

1923 doğumlu köy enstitüsü mezunu emekli öğretmen Abdurrahman Gezer’in Onur konuğu olduğu geceye Eğitimiş genel başkanı Kadem Özbay ve eski genel sekreter Ebru Sungar da katıldı.

Gecede bir de konuşma yapan Kadem Özbay “ Eğitimiş sendikası olarak eğitim emekçilerinin özlük hakları ve ekonomik kazanımları için sonuna kadar mücadele etmekte kararlı olduklarını, öğretmenlere reva görülen kariyer basamakları sınavının bir garabet olduğunu, öğretmeni itibarsızlaştırma girişimlerine geçit vermeyeceklerini, Türkiye’de ilk defa 13 sendikanın bir araya gelerek ortak iş bırakma eylemi kararı aldıklarını , 2 Kasım’da bütün eğitim emekçilerini bu eyleme katılmaya çağırdıklarını vurguladı. Eğitimiş üyeleri olarak Atatürk ilke ve devrimlerinin bekçisi olduklarını, çağdaş normlarla demokratik ulusal karna eğitim ülkemizin aydınlık yarınları için temel ilke olmasının mücadelesini verdiklerini belirterek bütün eğitim emekçilerinin ve Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramını kutladığını ifade etti.

Kalabalık bir katılımcının olduğu baloda Cumhuriyet pastası büyük bir coşkuyla kesildi ve Cumhuriyetimizin 99. yaşı kutlandı.
Gecede sahneye çıkan müzik öğretmeni Ali Çelik bağlamasıyla ve güzel yorumuyla dinleyicilere türkü ziyafeti çekti.
Konukların coşkulu katılımları eğlenceli oyunlarla balo sona erdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)