DEVLET HASTANESİNDE KANSER TARAMA İLETİŞİM VE DANIŞMA BİRİMİ HİZMETE GİRDİ
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kanser Destek Birimi Hizmete Girdi.

Bilindiği üzere kanser tüm dünyada çok yaygın görülen bir hastalıktır. Her gün bir çok hastamız kanser tanısı almaktadır. Kanser tedavisi multidisipliner yaklaşım gerektiren, sadece hasta için değil, yakınları içinde oldukça zor bir süreçtir. Hastaların düzenli takip ve tedavileri oldukça önemlidir.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser hastalarına özellikli hizmet sunabilmek için Kanser Tarama İletişim ve Danışma Birimini açıldı.

 Bu Birim Nasıl Çalışacak ???,

 Tüm kanser tanısı alan ve düzenli takip gerektiren hastalar bu birime başvurup kayıt oluşturulacak. İletişim bilgileri alınacak. Hastaların hastalığı süresince istenen tüm kan tahlilleri ve görüntüleme tetkikleri hızlıca yapılacak. Sonuçları hastaların eline verilecek. Süreç içerisinde kanser destek birimi hastalar ile yakından birebir ilgilenecek. Ayrıca kanser hastaları ile ilgilenen, hastaları takip eden kişi ve kişiler ilete ayrıca belli aralıklar ile hastane konferans salonunda bir araya gelinecek. Başhekim Doç Dr. Hasan Ergenç yaptığı açıklamada; Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hastalık süresince kanser hastaları için yapabileceklerimizi konuşacağız, yakınları ile planlamalar yaparak süreç içinde maddi ve manevi tüm desteğimizi onlara sunacağız.

 Amacımız ???

 Bu zorlu süreçte kanser hastalarımızın hastane süreçlerini hızlandırmak, onlara daha konforlu bir süreç hazırlayarak gerekli dokunuşlar ile hasta ve yakınlarının mutluluğuna elimizden geldiğince katkı sunabilmek amaçlanmıştır

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)